La pedagogia i la cuina comparteixen un vincle sorprenent, ja que totes dues poden ser una gran oportunitat per donar lloc a l’experimentació, la creativitat i l’aprenentatge actiu. Així ens ho mostra Ada Parellada al llibre que us recomanem avui: un llibre de cuina, però amb ingredients que tots i totes tenim a mà, amb explicacions senzilles, i que a més està dirigit a adolescents.
Primer cal batre els ous… Cuina creativa per a joves principiants (Ada Parellada) és un llibre perfecte per introduir els adolescents a la cuina, per als que encara no han entrat mai i per als que ja ho han fet, bo per als de 12 anys i bo per als de 18 anys.
I això és així perquè l’Ada Parellada –una de les cuineres amb més prestigi del país– explica de manera molt senzilla i en el seu propi llenguatge 45 receptes que canviaran la visió de la cuina que tenen aquells que s’hi resisteixen. Organitzat en tres nivells de dificultat: de 12 a 14 anys, de 14 a 16 i de 16 a 18, a cadascuna de les receptes trobarem cinc apartats complementaris que pretenen fer-nos la cuina més fàcil: per arrodonir la recepta; els utensilis necessaris; com substituir els ingredients que no tenim a mà; trucs per avançar l’elaboració i en què poden donar un cop de mà els pares.
A continuació us deixem un petit “tast” del llibre, ideal per a la tardor!
Podeu trobar el llibre fent clic aquí o bé fent clic a la imatge de la portada: