La Tira
Chocolate: un viaje por múltiples saberes
Theobroma, cacao, TheobromaEl chocolate sólido se obtiene mezclando azúcar con pasta de cacao y con manteca de cacao, y el chocolate l...
Talleres de cocina en la escuela
Aquesta proposta està dissenyada per ser realitzada en tallers de cuina. Mitjançant el treball que es fa a l’escola, es pret&eacut...
Flandes: el text lliure, punt de partida del treball a l’aula
La lectura i l’escriptura van del bracet. Si es permet a l’infant ser el protagonista dels seus propis textos lliures i aquests escrits e...
La cocina: espacio de fascinación
La física en la cocina
Cuando en los medios de comunicación y en las clases de ciencias se habla de cocina, todos se suelen referir a los fundamentos científi...
Restos con historia
L’escola Ítaca de Manresa es defineix com una escola acollidora, que respecta la identitat personal i la diversitat de cadascú, ob...
Finlàndia, a la lectura mitjançant l’escriptura
Combinar el mètode fonètic i el mètode lèxic amb la utilització d’ordinadors facilita l’aprenentatge de...